ریکاوری هارد لپتاپ ایسر acer
ریکاوری هارد لپتاپ ایسر acer توسط مهندسین خبره و کارشناس صورت میپذیرد. همانطور که میدانید تمامی اطلاعات درون هارد ذخیره خواهند شد و در لپتاپ و کامپیوتر سیو میشوند. خراب شدن هارد و از بین رفتن اطلاعاتی که درون آن وجود دارد اتفاق خوشایندی برای کاربران نیست، اما موضوع اصلی این است که چگونه اطلاعات از دست رفته را ریکاوری کنید. در بسیاری از موارد کارشناسان قادرند که اطلاعات از دست رفته را بازیابی کنند، از این رو قصد داریم در این مقاله به بررسی موضوعات مربوط به این حوزه بپردازیم. در ابتدا اما نیم نگاهی به سوالات موجود در این بحث خواهیم انداخت و سپس به سوالات مطرح شده پاسخ خواهیم داد:
• خرابی هاردهای ایسر چگونه است؟
• علائم موجود در اختلال هارد چیست؟
• استانداردهای موجود در ریکاوری هارد کدام اند؟
خرابی هاردهای ایسر چگونه است؟
مشکلات نرم افزاری موجود در این هارد به علاوه عوامل خارجی باعث بالاتر رفتن آسیب دیدگی خواهد شد. حرکتهای پی در پی و شدید در هارد، رطوبت، گرما، گرد و غبار، نوسانات برق و ضربه از جمله مشکلات موجود در هارد است که باعث از بین رفتن هارد لپتاپ خواهد شد. در کنار این اختلالات میتوان به این موضوع نیز اشاره کرد که هرچه لپتاپ کمتر روشن شود بازیابی اطلاعات نیز بیشتر خواهد شد. البته ریکاوری هارد باید توسط افراد کار بلد صورت بگیرد زیرا در صورت ایجاد مشکل ممکن است که تمامی اطلاعات از بین بروند.
بیشتر مشکلات نرم افزاری موجب پاک شدن اطلاعات درون هارد خواهند شد که باعث ایجاد خطا خواهد شد. البته موضوع دوم نیز ویروسی شدن هارد است که در این شرایط نباید زا هارد استفاده کرد و یا آن را بازیابی کرد زیرا این موضوع مشکل موجود در هارد را افزایش خواهد داد و رد نتیجه تمامی اطلاعات ذخیره شده در آن را از بین خواهد برد. در اینصورت شانس بازیابی اطلاعات بسیار پایین است که از این دسته از مشکلات میتوان به اختلال در نرم افزار هارد لپتاپ ایسر و در نتیجه پاک شدن اطلاعات خواهد شد. در بسیاری از موارد ممکن است که ارتقاء هارد را دچار مشکل کند.
علائم موجود در اختلال هارد چیست؟
زمانی که هارد لپتاپ ایسر در حال پاک شدن باشد، علائمی از خود بروز میدهد که باعث خرابی هارد خواهند شد. این موارد هم میتواند مربوط به قسمت نرم افزاری و هم سخت افزاری باشد. همانطور که پیشتر اشاره کردیم این مشکلات میتوانند مربوط به ویروسی شدن هارد باشند که باعث حذف شدن تمامی اطلاعات خواهند شد و در نتیجه امکان بازگردانی اطلاعات را کاهش خواهند داد. ویروسهای موجود در هارد بدافزارهایی هستند که از طریق اتصال به وب و یا فلش مموری دیسک آن را آلوده میکنند و در نتیجه سیستمهای مختلف هارد را با تخریب مواجه خواهند کرد.
از دیگر علائمی که موجب تخریب هاردهای لپتاپی ایسر خواهند شد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
• نمایشهای اشتباه از ظرفیت موجود درون هارد دیسک و همچنین پارتیشن
• هنگ کردن لپتاپ در هنگام بازکردن یک فولدر
• هنگ کردن هارد لپتاپ که نتیجه کم شدن سرعت هارد میباشد
• نمایش پیغامی با پیام فرمت هنگام بازکردن فایل
• عدم تایید و تکمیل فرایند تغییر در سایز پارتیشن توسط برنامههای مخصوص پارتیشن بندی
استانداردهای موجود در ریکاوری هارد کدام اند؟
در واحدهای بررسی اطلاعات درون هارد، بازیابی هارد بر اساس برخی معیارها و استاندارها صورت میپذیرد که مخصوصا باید برای هاردهای آسیب دیده رعایت شود، از این رو در ادامه قصد داریم تا این استانداردها را به طور تخصصی برای شما نمایش دهیم:
• استاندارد SOC2
تدوین اطلاعات و امنیت هارد توسط سیسکو صورت میپذیرد. SOC2 محیط امن را برای اطلاعات درون هارد ایجاد میکند و به نوعی چون هارد دارای اطلاعات شخصی است باعث اطمینان خاطر کاربران خواهد شد.
• استاندارد کلین روم کلاس 100
استاندارد کلین روم کلاس 100 و یا ISO5 با کمینه کردن برای از بین بردن ذرات ریز معلق در هوا بهترین عملکرد را برای سالم ماندن هارد و در نتیجه بیشترین موفقیت را در بازیابی اطلاعات خواهند داشت.
جمع بندی
ریکاوری هارد لپتاپ ایسر acer از عناوین مهم این مقاله بود که با توجه به آن تمامی موضوعات مربوط به خرابی و همچنین استانداردهای آن مورد بررسی قرار گرفت. هارد لپتاپ ایسر از کیفیت بالا و همچنین قابلیتهای بیشتری نسبت به دیگر هاردها برخوردار است.
هرگونه کپی برداری از مقاله ریکاوری هارد لپتاپ ایسر acer بدون ذکر لینک منبع مجاز نمیباشد.
نویسنده : هانیه ولک
منابع : تجربیات تیم ایمن هارد و Dolphin Data Lab و repair-hard