آموزش تعویض برد هارد دیسک
در این مقاله سعی شده آموزش تعمیر هارد با مشکل برد و تعویض برد هارد دیسک بصورت کامل و با جزئیات توضیح داده شود. در صورتی که متخصص تعمیرات و بازیابی اطلاعات نیستید این مقاله صرفا برای اطلاعات عمومی است و به هیچ عنوان برای شما توصیه نمیشود و بهتر است برای تعمیرات با کارشناسان مجموعه در تماس باشید.
اگر هارد دیسک اکسترنال و یا اینترنال با برند های مختلف دارید که دارای علائم خرابی زیر است، برای بازیابی اطلاعات روی آن باید آن را تعویض و تعمیر کنید، این مقاله به شما نشان می دهد که چگونه یک برد جایگزین خریداری کنید.
نکته اول : دقت داشته باشید که در اکثر مواقع برد مورد نظر قابل تعمیر میباشد و نیازی به تعویض برد نیست
برای تعمیر برد باید با کارشناس تعمیرات در مجموعه هماهنگ کنید و برد را به مجموعه ارسال کنید.
نکته دوم : در این مقاله آموزش تعویض برد داده شده است اما بهتر است برای رفع پیچیدگی ها با کارشناس مربوطه هماهنگ کرده و برای تعمیر و یا تعویض برد به مجموعه مراجعه کرده و یا قطعه خود را ارسال کنید.
علائم خرابی برد هارد
- هارد دیسک نمی تواند بچرخد (اگر صدای تیک را می شنوید، یا هیچ حرکتی را نمی شنوید یا احساس نمی کنید، برد احتمالا معیوب است) اما باز هم نظر کارشناس مهم است.
- بوی سوختگی از هارد دیسک احساس می شود و یا اجزای برد هارد دیسک سوختگی دیده میشود.
- هارد دیسک به منبع تغذیه اشتباه متصل شود.
- شکستگی در سوکت دیده میشود.
- آب خوردگی در برد هارد وجود دارد.
- رطوبت در محیط وجود دارد.
- هارددیسک در محیط گرم استفاده شده باشد.
مراحل تعمیر هارد و نحوه تعویض برد هارد مرحله به مرحله
مرحله 1: یک برد با شماره مورد نظر پیدا کنید.
توجه: ما چند مدل از هارد دیسکهایی را که از در ایران استفاده میکنند، برای راحتی فهرست کردهایم، اما برای اطمینان، بهتر است پیچ هارد دیسک خود را باز کنید و به برد نگاهی بیندازید.
برای خرید برد مشابه برای هارد دیسک های
Western Digital – Seagate – Toshiba – Hitachi – Maxtor – Samsung – Silicon power – Adata – Buffalo – Lacie – Transcend – Apacer و …
باید مطمئن شویم که “شماره برد” یکسان است.
مرحله 2: برد مشابه خود را بخرید
شماره برد خود را در در سایت RECOVERYHARD.IR جستجو کنید و آن را سفارش دهید.
مرحله 3: انتقال سیستم عامل بر روی برد جدید
در بیشتر موارد، قبل از تعویض برد هارد دیسک، باید تراشه بایوس که با اسم رام شناخته میشود را انتقال دهید (سیستم عامل هارد معمولاً در تراشه BIOS یا تراشه اصلی کنترلر IC ذخیره میشود) تا با برد جدید شما سازگار شود.
نکته اول : در بعضی از هارد ها ، یک برد ممکن است چندین آی سی رام داشته باشد.
نکته دوم : در بعضی هارد ها ممکن است رام روی چیپ اصلی ذخیره شده باشد و برای تعویض برد نیاز به دستگاه های تخصصی بازیابی اطلاعات داشته باشد.
قبل از خرید از کارشناس مربوطه مشاوره بگیرید.
مرحله 4: بازیابی و پشتیبان گیری از داده ها
پس از اتمام انتقال سیستم عامل، فرآیند تعمیر هارد دیسک وسترن دیجیتال به پایان رسید! هارد خود را به رایانه شخصی خود وصل کنید و رایانه خود را مجدداً راه اندازی کنید، اکنون می توانید اطلاعات را از هارد خود بازیابی کنید!
تحویل برد هارد به تهران و کل ایران
هرگونه کپی برداری از مقاله آموزش تعویض برد هارد دیسک بدون ذکر لینک منبع مجاز نمیباشد.
نویسنده : آرین آرمیون
منابع : تجربیات تیم ایمن هارد
چگونه میتوان برد هارد را تعویض کرد؟
در ابتدا برد مشابه هارد خود را که با همان شماره هست را پیدا کرده و بعد از تعویض رام (بایوس) میتوانید برد را به هارد وصل کرده و مجدد به کامپیوتر وصل کنید.
آیا برای تعویض برد هارد باید مدل و برند هارد را دقیقاً تطبیق داد؟
در صورتی که شماره برد جدید با هارد شما مطابقت داشته باشد کافیست و الزامی به مطابقت داشتن مدل و پارت نامبر خود هارد نیست.